full screen background image

Bărbat din comuna Satu Mare reţinut de poliţişti, după ce a comis două tâlhării în Rădăuţi

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată, marţi, la ora 00.26, prin 112, despre faptul că o persoană a fost tâlhărită, într-un parc din localitate.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat victima, un bărbat, de 59 de ani, din județul Neamț, și pe agresor, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Satu Mare, asupra căruia a fost găsită suma de 370 de lei și un telefon, acesta declarând faptul că bunurile îi aparțin.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că doi localnici au fost martorii agresiunii, aceștia declarând faptul că persoana reținută ca suspect a luat mai multe bunuri de la persoana vătămată, după ce în prealabil a lovit-o cu pumnii și, deși au încercat să intervină, autorul a fugit, aruncând portofelul și ale bunuri ale persoanei vătămate, ce au recuperate și restituite acesteia.

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cu această ocazie, polițiștii au identificat și un alt bărbat, de 47 de ani, din comuna Dărmănești, care a declarat faptul că, în seara zilei de 25 iulie, în jurul orei 23.30, în timp ce se afla la un restaurant din zona gării Rădăuți, a ieșit să fumeze o țigară și a fost agresat de același bărbat, care i-a fost sustras suma de circa 800 de lei.

Suspectul nu a recunoscut comiterea faptelor, deși prezenta urme ale agresiunilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, suspectul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar