full screen background image

Bunuri în valoare de 6.000 de lei furate dintr-o locuinţă din Burdujeni. Proprietarul a lipsit o jumătate de oară, timp în care a lăsat uşa neîncuiată

Secția de poliție Burdujeni a fost sesizată, duminică, de un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, în cursul zilei, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă mai multe bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei care a lăsat ușa neasigurată, întrucât și-a pierdut cheile, în intervalul orar 11.45-12.10, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras aparatură electronică și alte obiecte de uz personal, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 6.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţişti în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Peste un sfert din furturile din locuinţe sau spaţiile comerciale sunt facilitate de superficialitatea proprietarilor şi lipsa dispunerii unor măsurui minime de siguranţă.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor.

Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar