full screen background image

Accident rutier în Adâncata, provocat de un bărbat pe moped care conducea băut şi fără permis

Duminică, la ora 18.33, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată despre faptul că, pe DC 59, pe raza comunei Adâncata, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti, iar unul din conducătorii de vehicule implicat se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu posedă permis de conducere.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la ora 18.10, în timp ce conducea mopedul neînregistrat, pe DC 59, din direcţia DN 29A spre satul Feteşti, în momentul în care a ajuns într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un bărbat de 63 de ani, din comuna Adâncata, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

Astfel, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar, de un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului mopedului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru conducătorul auto, și de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul mopedului, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 63 de ani nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar