full screen background image

Viva la Playa se mută la “Capitoliu Garden” din Suceava!

Vara aceasta ți-o trăiești la radio, pentru că Viva FM ți-a pregătit un mega proiect estival!

Echipa de distracție Viva la Playa mută studioul radio pe plajele și piscinele din zona Moldovei și transmite în difuzoare voia bună și muzica de vară! DJ GHOST și MC AY, cei doi responsabili cu distracția, îți aduc soare, concursuri, bălăceală, muzică de calitate și o atmosferă plină de ”nebunia verii”.

Sâmbătă și duminică, adică pe 16 și pe 17 iulie, am transmis live din “Tiki Village”, în toată rețeaua Viva FM din zona Moldovei.

În acest week-end, pe 24 iulie, distracţia vine de la “Capitoliu Garden” din Suceava!

Între orele 13:00 şi 17:00, transmitem live şi am pregătit pentru tine playlist-uri antrenante cu cele mai cunoscute hituri, jocuri și concursuri, care să îți facă weekend-ul mai frumos și plin de energie!

Viva la Playa este un proiect marca Viva FM, iar duminică, 24 iulie, este realizat cu ajutorul partenerilor noștri regionali – SC Bermas SA Suceava, Real Suceava, CAR FLEXICREDIT – Casă de Ajutor Reciproc şi partenerilor locali – Parfums de Sofia şi Cinegrand Botoșani!

Cei care vor fi, pe 24 iulie, la “Capitoliu Garden” din Suceava se vor putea răcori cu bere de la Bermas, în timp ce Real Suceava oferă 3 saltele de apă şi o şampanie de la raionul “Whine boutique”!

Concurenţii care vor interacţiona cu echipa Viva la Playa vor mai primi 4 vouchere de consumaţie, fiecare în valoare de 30 de lei, de la CAR FLEXICREDIT, şi 4 vouchere,  fiecare de 50 de lei, oferite de Parfums de Sofia (reprezentant al unor mărci de renume de cosmetice şi parfumuri, situat la parterul complexului Bucovina din Suceava).

Nu în ultimul rând, poţi câştiga şi 4 invitaţii duble la film, oferite de Cinegrand Botoşani!

Ne auzim pe 105 FM în Iași, 93,7 FM în Suceava, 106,3 FM în Botoșani, 97,8 FM în Fălticeni și pe 90,1 FM în Rădăuți!

Ascultă-ne în week-end, de la 13:00 la 17:00 și bucură-te de atmosfera energizantă “a la Viva FM” de vară!

Viva la Playa! Trăiește-ți vara la radio!

comments

comments




Leave a Reply

avatar