full screen background image

Înscrierile la USV se încheie luni

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava face înscrieri pentru programele de studii de licență, masterat și conversie profesională, inclusiv sâmbătă și luni, 23 și 25 iulie.

Conform calendarului de admitere, rezultatele vor fi afiște pe 25 iulie, după finalizarea procesului de înscriere și după susținerea probelor de concurs, perioada de înmatriculare derulându-se până pe 29 iulie, când vor fi publicate rezultatele finale.

La mai multe programe de licență, candidații admiși pe locuri cu taxă pot beneficia în anul I de studiu de burse speciale reprezentând 75%, 50% și 25 % din taxa de școlarizare.

De precizat, însă, că după anul I de studiu, studenții care au ocupat un loc cu taxă pot beneficia de alocație bugetară.

Lista studenților care ocupă un loc fără taxă se reface la începutul fiecărui an universitar în urma rezultatelor obținute.

Pentru anul universitar 2016-2017, USV pune la dispoziția candidaților din România 1.100 de locuri bugetate la programele de licență oferite de cele nouă facultăți și 526 de locuri pentru programele de masterat.

Situația candidaților înscriși poate fi urmărită zilnic pe site-ul www.admitere.usv.ro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar