full screen background image

Stejar Bogdan Alexandru, membru fondator, antrenor și vicepreședinte ACS Phoenix Suceava, despre “Phoenix Cup – Baschet 3 x 3”!

Astăzi, am stat din nou de vorbă cu Stejar Bogdan Alexandru, membru fondator, antrenor și vicepreședinte ACS Phoenix Suceava.

Pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va debuta, pe 23 iulie, a treia ediţie consecutivă a celui mai mare campionat de baschet din judeţul Suceava, “Phoenix Cup – Baschet 3 x 3”.

Pe 23 iulie, vor avea loc calificările în Campionatul de Baschet 3 x 3 pentru grupele de vârstă sub 14 ani mixt, sub 18 ani masculin/feminin, peste 18 ani mixt/feminin.

Tot atunci vor începe calificările pentru concursurile de aruncări libere, trei puncte, îndemânare.

Pe 24 iulie, de această dată pe strada Calea Burdujeni, în faţa Parcului Copilului (zona Moldova), vor avea loc semifinalele şi finalele Campionatului de Baschet 3 x 3 şi finalele pentru concursul de aruncări libere, trei puncte, îndemânare.

Acest eveniment sportiv a adunat, la fiecare din ediţiile anterioare, „peste 200 de participanţi la joc şi peste 2.500 de spectatori”.

Evenimentul din iulie va cuprinde pe lângă competiţia de baschet şi concursuri de aruncări libere, aruncări de trei puncte şi îndemânare, la care pot participa atât sportivii înscrişi în campionat, cât şi spectatorii. În premieră, în Suceava, se va organiza un concurs oficial de slam dunk sau aruncări spectaculoase, la care publicul va decide câştigătorul.

comments

comments




Leave a Reply

avatar