full screen background image

Încă un român este căutat în urma atacului din Nisa

Încă un român, Ştefan Valentin Barbu, în vârstă de 40 de ani, este căutat în urma atacului din Nisa, potrivit paginii de Facebook “SOS Nice”.

Potrivit paginii de Facebook “SOS Nice”, este căutat Ştefan Valentin Barbu, în vârstă de 40 ani, înălţime 170 cm.

Ştefan Valentin Barbu ar fi a patra persoană dispărută, în condiţiile în care a mai fost căutată o familie, femeia şi copilul fiind găsiţi, însă bărbatul, Cristian Coman, este în continuare dispărut.

De asemenea, luni, pe pagina de Facebook “SOS Nice” a fost postat un anunţ prin care se cereau informaţii despre doi cetăţeni români care au dispărut după atacul de la Nisa, Alexandru Goldan, născut în 10 noiembrie 1989, şi prietena sa, Elena, născută în iulie 1985.

Ministerul Afacerilor Externe preciza, luni, că nu a primit nicio solicitare prin telefon sau e-mail referitor la alţi doi români dispăruţi în atentatul de la Nisa.

“Referitor la semnalările pe reţelele de socializare privind dispariţia altor doi cetăţeni români în urma atacului de la Nisa, precizăm că până în prezent nu au fost primite solicitări telefonice sau prin e-mail cu privire la persoanele menţionate”, arăta MAE.

comments

comments




Leave a Reply

avatar