full screen background image

Un biciclist lovit de maşina condusă de o tânără de 19 ani a anunţat accidentul după câteva zile, după ce femeia nu i-a dat banii promişi pentru reparaţia bicicletei

Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată, joi, la ora 19.00, de către un bărbat, de 47 ani, localnic, despre faptul că a fost implicat, la data de 10 iulie, într-un accident de circulaţie pe strada Calea Cernăuţi din localitate, în calitate de biciclist, în urma căruia a fost rănit.

Conducătoarea auto vinovată nu a anunţat organele de poliţie cu privire la cele întâmplate.

Fiind audiat, bărbatul a relatat că, pe 10 iulie, în jurul orei 19.00, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe marginea părţii carosabile, la un moment dat, un autoturis, condus de o tânără, de 19 ani, din localitate, care circula din sens opus, a efectuat manevra de viraj la stânga, spre parcarea unui magazin.

Atunci, l-a acroşat cu partea din faţă dreapta a autoturismului, biciclistul a căzut pe partea carosabilă, iar şoferiţa a plecat de la locul producerii accidentului.

De asemenea, bărbatul a declarat că nu a anunţat organele de poliţie, deoarece conducătoarea autoturismului i-a promis reparaţia bicicletei şi că îi va plăti tratamentul pentru rănile uşoare suferite, lucru care nu s-a întâmplat până în prezent.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar