full screen background image

Primăria Suceava a blocat vânzarea la licitaţie a unor bunuri ale societăţii falimentare “Termica”

Organele judecătoreşti au dat câştig de cauză Primăriei municipiului Suceava, emiţând ordonanţă prezidenţială de suspendare a demersurilor prin care Termica intenţiona să vândă bunuri absolut necesare prestării serviciului de alimentare cu apă caldă şi căldură.

Hotărârea a venit pe 5 iulie, în chiar ziua licitaţiei, Ion Lungu, primarul Sucevei, menţionând că suspendate sunt şi celelalte 4 etape de licitaţie aprobate de creditorii fostului operator de transport, distribuire şi furnizare a agentului termic, aflat în faliment şi lichidare judiciară.

De cumpărarea activelor scoase la mezat s-a arătat interesată Woma Ecoserv Construct SRL din satul Tătărani, comuna Bărcăneşti, judeţul Prahova, despre care consilierul PSD, Vasile Mocanu opina, în şedinţa deliberativului municipal, că “această firmă este cea care a pus la pământ combinatul de la Călăraşi şi nu este nicio problemă să pună şi ceea ce este la Termica”.

În urma unei hotărâri a Consiliului Local, Primăria a comandat propriul studiu de evaluare la evaluatorul cu care are încheiat contract, intenţia fiind aceea de a achiziţiona respectivele active în urma unei negocieri.

comments

comments




Leave a Reply

avatar