full screen background image

Bărbat din Rădăuţi, accidentat în parcarea unui supermarket de o maşină care dădea cu spatele

Miercuri, la ora 18.00, un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Rădăuți, s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului municipal Rădăuți, acuzând dureri la piciorul drept.

El a declarat că a fost lovit de un autoturism, al cărui conducător auto efectua o manevră de mers înapoil în parcarea unui supermarket din Rădăuți.

Din verificări s-a stabilit că, la ora 10.20, un bărbat, de 56 de ani, localnic, aflându-se la volanul autoturismului proprietate personală, a efectuat o manevră în retur, pentru a parca, fără să se asigure.

Atunci, l-a lovit, cu partea din spate a autoturismului, pe pe bărbatul de 56 de ani, ce se deplasa prin parcare cu coșul de cumpărături.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

comments

comments




Leave a Reply

avatar