full screen background image

“Aruncă-ţi grijile la coş!”, alături de Clubul Phoenix Suceava!

Clubul Phoenix Suceava organizează, sâmbătă şi duminică, proiectul social “Aruncă-ţi grijile la coş!”.

Evenimentul se va desfăşura pe 16 iulie, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava, şi pe 17 iulie, pe strada Calea Burdujeni din Cartierul Burdujeni (în faţa parcului).

Prin acest eveniment, Clubul Phoenix Suceava îşi propune săa ajute câteva familii din municipiul Suceava.

Una dintre acestea este familia Arcus, ce are un copil extraordinar de inteligent şi foarte luptător, dar care, din nefericire, s-a născut cu autism.

Iustin râde, învaţă, socializează, face sport, merge la o şcoală de stat normală şi se pregşteşte pentru viaţă alături de ceilalţi copii.

Soarta a facut ca acest copil să treacă prin toate aceste probleme şi nevoi, pe care un copil nu ar trebui să le simtă.

Cu toate acestea, părinţii lui povestesc, cu lacrimi în ochi, cum au făcut orice pentru a-l ajuta, chiar dacă acest lucru a însemnat să cheltuie bani de o casă, să se mute împreună cu bunica, într-o cameră nu foarte mare, ce ţine loc de dormitor, sufragerie şi spaţiu de joacă şi să muncească din greu pentru un trai cât mai decent şi pentru a asigura copilului medicamentele şi terapiile de care are nevoie.

Iustin practică jocul de baschet de 2 ani la Clubul Phoenix şi se descurcă excelent.

Dragi suceveni, haideţi să îl ajutam pe Iustin, care are nevoie de medicamente şi kinetoterapie, dar şi alte familii ce au nevoie de haine, alimente, jucării, pe care poate noi le avem şi le ţinem degeaba prin casă.

Sunteţi aşteptaţi, pe 16 şi 17 iulie, să aruncaţi la coş, să faceţi mişcare şi să faceţi o faptă bună!

De asemenea, Clubul Sportiv Phoenix Suceava organizează, în perioada 23-24 iulie, cea de-a treia ediţie a Phoenix Cup la baschet 3 la 3.

Pe 23 iulie, pe Esplanada Casei de Cultură vor avea loc calificări în Campionatul de Baschet 3X3 pentru grupele de vârstă sub 14 ani mixt, sub 18 ani masculin / feminin şi peste 18 ani mixt / feminin.

Tot atunci se vor desfăşura şi calificările pentru Concursuri de aruncări libere de 3 puncte, îndemânare.

ÎN PREMIERĂ ÎN SUCEAVA, UN CONCURS DE SLAM DUNK!!!

Pe 24 iulie, în strada Calea Burdujeni, Cartier Burdujeni (în faţa parcului), vor avea loc Semifinalele şi Finalele în Campionatul de Baschet 3X3, precum şi Finalele pentru Concursuri de aruncări libere de 3 puncte, îndemânare.

Înscrieri şi informaţii la tel 0757/388269 şi pe facebook “clubulphoenixsuceava”.

17 iulie este ultima zi de înscrieri!!!

Radio VIVA FM este partener media al evenimentului.

Afis Phoenix cup 2016

comments

comments




Leave a Reply

avatar