full screen background image

Tractor furat, dintr-o fermă din Măriţei, de doi botoşăneni angajaţi să asigure paza

Duminică dimineaţă, la ora 07.30, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizaţi, prin 112, de către  un bărbat, de 35 ani, din satul Măriței, comuna Dărmănești, despre faptul că, în noaptea de 9/10 iulie, persoane necunoscute au sustras, dintr-un garaj aflat în incinta fermei sale, un tractor și o drujbă.

În urma primelor cercetări efectuate s-a stabilit că apelantul deține, în localitatea de domiciliu, o fermă, unde avea angajaţi, de aproximativ o săptămână, doi bărbaţi, de 34 și respectiv 20 de ani, ambii din județul Botoșani, care asigurau paza bunurilor din ferma acestuia.

Cei doi locuiau în fermă.

Sâmbătă, în jurul orei 21.00, proprietarul a încuiat ușa garajului cu un lacăt, după care a plecat la domiciliu, zona fiind asigurată de către cele două persoane  angajate de persoana vătămată.

Duminică, în jurul orei 07.30, când s-a întors la fermă, a constatat faptul că lacătul de la ușa garajului era forțat.

Din interiorul garajului, i-au fost furate un tractor, folosit în incinta fermei pentru a încărca diferite lucruri, și o drujbă.

Cele două persoane care asigurau paza nu se mai aflau la fața locului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de către poliți

comments

comments




Leave a Reply

avatar