full screen background image

Propunerea săptămânii 11-17 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALAN WALKER – Sing Me to Sleep

A stat mai bine de 20 de săptămâni în topuri cu “Faded” iar acum Alan Walker ne surprinde cu un nou hit.
Piesa se numește “Sing Me To Sleep” şi sună foarte bine!
Alan Walker a apelat la aceeaşi vocalistă – Iselin Solheim, iar videoclipul a fost filmat în Hong Kong.
E suficient să asculţi o dată melodia ca să îţi dea senzaţia că o ştii de când lumea şi să vrei să o asculţi pe repeat.

Ești de aceeași părere?

 

  • MEGHAN TRAINOR – Me Too

Meghan Trainor a lansat un nou videoclip colorat pentru cel mai recent single al său – „Me too”. Clipul original a fost șters din mediul online, la cererea artistei, după ce aceasta a realizat că imaginea sa a fost editată fără să-și fi dat acordul.

„M-am săturat de acest lucru, nu mai suport, așa că am retras videoclipul de pe internet, până când va fi modificat. Talia mea nu este atât de mică, în noaptea în care am filmat videoclipul nu arătam așa. Nu știu de ce nu le-a plăcut talia mea și au editat-o, dar eu cu siguranță nu am aprobat videoclipul, iar din păcate el a fost difuzat așa publicului, iar acum mă simt rușinată. Videoclipul este în continuare unul dintre preferatele mele și sunt mândră de el. Doar că sunt foarte nervoasă pentru că mi-au rupt oasele.” a declarat Meghan Trainor.

Single-ul „Me too” este inclus pe albumul „Thank You”, care curprinde și piesa „No”, lansată în luna martie.

 

  • VITA DE VIE – Pe Plajă-n Vamă la 5

“Totul a început acum 4 ani, când am cântat pentru prima oară la Folk You, în Vamă. A fost unul din cele mai frumoase concerte acustice ale noastre. După concert, am rămas acolo până la sfârşitul serii, târziu înspre dimineaţă. Liniştea se aşternuse peste Vamă, iar noi am pornit, pe jos, înspre hotel. Pe plajă am auzit o chitară. Era un grup de copii strânşi în cerc, în jurul unui foc, care cântau lângă mare. Ne-am oprit şi ne-am aşezat lângă ei, am început să cântăm împreună, am făcut apoi două tabere, fiecare cânta un cântec şi pasa chitara mai departe… Afară era lumină deja, dar nimeni nu se lăsa dus acasă. A fost unul din acele momente când senzaţia de timp dispare şi este înlocuită cu o densă şi continuă stare de bine, de infinit. S-au vindecat multe răni în seara aia, cu o singură chitară. Asta s-a întâmplat pe plajă în Vamă la 5” a mărturist Adrian Despot, solistul truei Vița de Vie.

Aceasta este, de fapt, povestea noului single semnat Vița de Vie, “Pe plajă-n Vama la 5”.

Votează melodia preferată

comments

comments




Leave a Reply

avatar