full screen background image

Organizațiile locale PSD din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului au fost dizolvate. La fel şi biroul permanent al Organizației municipale Suceava

Sâmbătă, 9 iulie, în localitatea Frasin a avut loc primul Comitet executiv al Organizației Județene a PSD, după numirea ca președinte interimar a deputatului Ioan Stan.

După cuvântul de introducere a lui Stan, prin care a felicitat primarii care s-au evidențiat prin numărul mare de voturi obținute pentru propria candidatură, cât și pentru lista consilierilor județeni PSD, și după alocuțiunea lui Cătălin Ioan Nechifor, care a mulțumit tuturor membrilor PSD Suceava pentru colaborarea din ultimii 6 ani și care și-a exprimat intenția de a continua alături de aceștia construcția politică social-democrată în județul Suceava, conform ordinii de zi prestabilite, au fost abordate problemele organizatorice.

Astfel, s-au supus votului Comitetului executiv și s-au aprobat: dizolvarea organizațiilor locale din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și numirea președinților interimari (Gheorghe Apetrii în Vatra Dornei, Adrian Posa în Câmpulung Moldovenesc și Nicolae Cazacu în Gura Humorului), dizolvarea biroului permanent al Organizației municipale Suceava și numirea ca președinte interimar a lui Dan Ioan Cușnir.

La solicitarea unor președinți de organizație locală s-a supus votului și s-a aprobat retragerea sprijinului politic unor membrii PSD aleși consilieri locali pe listele PSD ca urmare a încălcării unor prevederi statutare.

comments

comments




Leave a Reply

avatar