full screen background image

Accident provocat de un tânăr din Moldoviţa, care a condus fără permis şi a părăsit locul faptei

În cursul serii de joi, la ora 20.42, polițiștii Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama au fost sesizaţi, prin apelul 112, de către un bărbat, de 32 ani, din comuna  Moldovița, cu privire la faptul că şi-a parcat autoturismul proprietate personală în fața casei sale.

Din sens opus a venit un alt autoturism, care a intrat în coliziune frontală cu   autoturismul său, provocându-i avarii.

Conducătorul auto implicat în accident a părăsit locul faptei.

Din cercetări s-a stabilit că un tânăr, de 21 de ani, din comuna Moldovița, conducea autoturismul proprietate personală, dinspre centrul comunei  Moldovița,  spre Vatra Moldoviţei, pe D.J. 176.

În satul Hăuceni, a observat că din sens invers circula un alt autoturism care a  intrat în depășirea autoturismului care staționa.

Datorită vitezei, pentru a evita impactul frontal cu acesta, tânărul a acționat brusc sistemul de frânare, a părăsit banda de circulație și a intrat pe contrasens, lovind frontal autoturismul parcat şi provocând avarii la ambele mașini, în partea din față.

În urma impactului, nu au rezultat victime  omenești.

S-a procedat la verificarea în evidențele poliței a tânărului de 21 de ani,  stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar