full screen background image

Sute de motocicliști vor participa la a VI-a ediție “MotorFest”, în parcarea Shopping City Suceava, pe 2 iulie

Shopping City Suceava, alături de North Gang Riders MC, vă invită sâmbătă, 2 iulie, începând cu ora 12:00, să luați parte la un show de excepție în cadrul căruia veți putea admira sute de modele deosebite de motociclete și veți putea participa la concursuri interactive pentru publicul larg.

Timp de câteva ore, în parcarea Shopping City Suceava vor fi prezentate exemplare de colecție, de zeci de mii de euro, bijuterii adevărate pe două roți, care vor atrage privirile trecătorilor.

Pentru prima dată în acest an, organizatorii au pregătit concursuri speciale și pentru spectatori, cei mai curajoși dintre aceștia având ocazia de a experimenta plimbările pe motoare de mare putere alături de cei mai experimentați motocicliști, chiar în parcarea Shopping City Suceava.

Spectatorii vor asista la mersul pe o singură roată, demonstrații de echilibristică, jocuri distractive, dar și alte figuri extreme care vor produce emoții în rândul vizitatorilor.

Ca în fiecare an, la eveniment sunt așteptați sute de motocicliști din toată țara care vor poposi în parcarea Shopping City Suceava, pentru câteva ore de distracție și adrenalină pe două roți, cu numeroase concursuri, demonstrații și momente speciale care vor încânta publicul.

Sâmbătă, 2 iulie, tradiționala paradă a motocicliștilor va porni de la Capu Câmpului și se va opri în parcarea Shopping City Suceava.

Aceasta face parte din cadrul evenimentului MotorFest 2016, aflat la cea de-a VI-a ediție, derulat în perioada 1-3 iulie la Capu Câmpului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar