full screen background image

Cătălin Nechifor, înlocuit la şefia PSD Suceava de Ioan Stan

Cătălin Nechifor a fost înlocuit la şefia PSD Suceava, de Ioan Stan.

Nechifor și-a înaintat demisia Comitetului Executiv Naţional al PSD, reunit la Târgovişte.

Cătălin Nechifor a fost preşedinte al PSD Suceava în ultimii 6 ani, iar în ultimii 4 ani a ocupat funcţia de preşedinte Consiliului Județean.

Deputatul Ioan Stan va ocupa cu titlu interimar președenția  Organizației Județene.

Demisia lui Cătălin Nechifor de la șefia Organizației Județene  vine pe fondul rezultatului înregistrat la alegerile din 5 iunie 2016, scrutin pe care social-democratul l-a pierdut în fața liberalului Gheorghe Flutur, care s-a întors la conducerea CJ Suceava.

De câteva zile, Cătălin Nechifor este director adjunct  SC Servicii Comunale  Rădăuţi.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis numirea de lideri interimari în fruntea mai multor organizaţii, în urma rezultatelor de la alegerilor locale, între acestea fiind Botoşani, Suceava, Cluj, Alba, Braşov şi Satu Mare, a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

“Unii dintre colegi şi-au asumat un rezultat prost. La Botoşani, domnul Portariuc, care era preşedinte interimar, şi-a asumat înfrângerea de la municipiu, chiar dacă a câştigat judeţul cu un scor bun şi CExN a desemnat-o preşedinte pe doamna Doina Fedorovici. La Suceava, dl. Cătălin Nichifor a avut şi o problemă de sănătate în campanie şi cu toate astea şi-a asumat înfrângerea de la Suceava şi Comitetul Executiv l-a desemnat pe dl. Ioan Stan preşedinte interimar. La Cluj, dl. Lăpuşan (n.r. Remus) şi-a asumat înfrângerea la municipiul Cluj, cu toate că judeţul a obţinut un rezultat bun, şi CExN l-a desemnat pe un tânăr preşedinte interimar, Horia Nasra, urmând ca la Cluj să discutăm şi despre Biroul permanent Judeţean, pentru că practic astăzi în CExN şi activitatea BPJ-ului este suspendată. Acolo vrem să facem o echipă preponderentă formată din tineri, membri PSD, sigur şi cu colegi din generaţii mai apropiate de generaţia mea. Dar majoritatea Biroului Permanent Judeţean interimar va fi formată din tineri care să încerce să găsească totuşi o variantă în municipiul Cluj, pentru că nu mai acceptă nimeni în partid tradiţia sau înfrângerile tradiţionale de la municipiul Cluj”, a spus Liviu Dragnea.

comments

comments




Leave a Reply

avatar