full screen background image

Range Rover căutat în Italia, depistat în Vama Siret

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au indisponibilizat un autoturism marca Range Rover, în valoare de 162.000 de lei, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Italia.

În ziua de 26 iunie, în jurul orei 23.00, s-a prezentat, în P.T.F. Siret, cetățeanul român D. C., conducând un autoturism marca Range Rover, înmatriculat în Italia, care era însoțit de P. N., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, ambii fiind în vârstă de 40 de ani.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au efectuat un control asupra mașinii, ocazie cu care au constatat că seria șasiului mașinii nu corespunde cu cea pansonată pe caroserie, iar seria certificatului de înmatriculare prezintă modificări prin ștersături mecanice.

În urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că autoturismul figura în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia, din luna martie a acestui an.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire și uz de fals, iar autoturismul, în valoare de 162.000 de lei, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor.

DSC05108

comments

comments




Leave a Reply

avatar