full screen background image

Propunerea săptămânii 27 IUNIE – 3 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CHARLIE PUTH FT. SELENA GOMEZ – We Don’t Talk Anymore

CHARLIE PUTH, alintat și “OTTO”, este tânărul muzician ajuns deja celebru la 24 de ani. Are mii de fane și a cucerit lumea bună a muzicii.
Dacă nu știați, CHARLIE PUTH este cel care a compus și interpretat în duet cu WIZ KHALIFA piesa “SEE YOU AGAIN” ce s-a bucurat de un uriaș succes.
Acum, ne încântă cu o nouă colaborare, cel puțin interesantă, cu Selena Gomez, We don t talk anymore. Vă place?

 

  • COLDPLAY – Up & Up

O altă melodie care ne atrage atenția vine de la Coldplay.
“Up & Up” se numește iar solistul Chris Martin a declarat că este genul de piesă pe care așteptau de mai bine de 15 ani să o lanseze.
Ne plac foarte mult versurile și are șanse sa devină foarte curând piesa noastră preferata de la Coldplay. Ce părere aveți?

 

  • SHAWN MENDES – Treat You Better

Shawn Mendes ne oferă primul single de pe cel de-al doilea său album. Treat You Better beneficiază deja și de o variantă acustică live, un cadou pentru fanii care așteptau ceva de la favoritul lor.
Shawn Mendes nu le este total necunoscut românilor, după ce single-ul său Stiches a ajuns și la noi în topul difuzărilor unde a stat câteva săptămâni la rând.

Care este melodia ta preferată?

comments

comments




Leave a Reply

avatar