full screen background image

Bunuri în valoare de 2.500 de lei furate dintr-o casă din Frasin, proprietara fiind plecată la muncă în străinătate

În cursul dimineţii de luni, la ora 07.50, Poliția orașului Frasin a fost sesizată, prin 112, de o localnică, de 61 de ani, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în casa nelocuită a fiicei sale și au sustras mai multe bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare și de faptul că victima este plecată la muncă în străinătate, în noaptea de 19/20 iunie, hoţii au pătruns, pe un geam al locuinței, în interior, și au sustras aparatură electronică și alte bunuri de uz casnic, prejudiciul fiind de aproximativ 2.500 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţişti, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată persoanelor care sunt plecate pentru perioade mai mari de timp şi lasă casele nelocuite să monteze sisteme eficiente de securitate astfel încât să nu cadă victime ale infracţiunilor de furt.

comments

comments




Leave a Reply

avatar