full screen background image

Radio VIVA FM a transmis live, vineri și sâmbătă, de la „Salonul Auto Bucovina”! Află câştigătorii celor două weekend–uri la Hotelul „Belvedere” din Vatra Dornei!

Transmisiunea live de la „Salonul Auto Bucovina”, de pe esplanada Casei de Cultură, cu un program plin de premii şi surprize, a luat sfârşit!

Timp de două zile, Radio Viva FM te-a ţinut la curent cu noutățile din lumea auto şi ţi-a prezentat cei mai renumiți dealeri auto din Moldova.

Manifestarea este specializată în autoturisme, autoturisme de teren, vehicule utilitare ușoare, piese și accesorii auto; servicii financiare și asigurări.

Au fost organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, au avut loc sesiuni de drive test și vizitatorii s-au bucurat de oferte promoționale oferite la achiziționarea de mașini noi sau rulate și de oferte financiare pentru leasing sau asigurări auto.

Noi de despărţim aici, dar expoziția auto va putea fi vizitată şi duminică, între orele 10-18.

Vă mulțumim!

Ne revedem/reauzim, în același loc, şi anul viitor!

Rămâi pe frecvenţa Radio VIVA FM!

 

Două weekend–uri la munte, oferite de Hotelul „Belvedere” din Vatra Dornei!

Realizatorii de programe Viva FM au tras extras din urnă doi dintre cei care au fost, vineri și sâmbătă, pe esplanada Casei de Cultură şi au completat talonul oferit.

Şi de această dată, sorţii s-au dovedit mai favorabili doamnelor, premiile fiind câştigate de Andreea Nistor şi Ioana Gabriela Goian!

 

Pe perioada salonului, timp de trei zile, peste 100 de modele, multe în premieră, ale celor peste 20 de mărci auto vor putea fi admirate și testate în cadrul evenimentului organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Suceava.

Călin discută cu Camelia Gavriliuc, director Departament târguri și expoziții de la Camera de Comerț și Industrie Suceava.

 

Şcoala de şoferi amatori şi profesionişti “SIGUR LA VOLAN” activează cu profesionalism, seriozitate şi succes în domeniul şcolarizării cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere, încă din anul 1998.

Cu şcoala de şoferi „Sigur la volan” Suceava, obţinerea permisului de conducere nu mai este un vis frumos, ci o realitate.

La microfonul Viva FM a fost Teresa Niculină, reprezentantă a Şcolii de şoferi „SIGUR LA VOLAN”, care a anunţat ofertele firmei pentru perioada Salonului, dar nu numai!

 

“Parbriz Center”, cu sediul în Suceava, str. Traian Vuia, nr. 4, îţi oferă parbrize pentru autoturisme, autoutilitare, camiane şi autocare.

La “Parbriz Center” găseşti şi folii omologate R.A.R, cu 10 ani de garanţie.

Societatea îţi oferă şi decontări directe cu societăţile de asigurări.

Directorul “Parbriz Center”, Dan Popa, a fost la microfonul Radio Viva FM.

 

Societatea „Romfour” oferă servicii complete pe linie de transport internațional.

Operează curse în 16 țări europene, direct la adresă: Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia, Suedia.

Paleta serviciilor cu caracter internațional include transportul de persoane, colete și auto vehicule pe platformă.

În portofoliul „Romfour” sunt incluse și servicii auxiliare precum vânzarea de bilete de avion din agențiile companiei sau închirierea de autocare și microbuze pentru deplasări în țară.

De asemenea, operează și în sectorul transportului de turiști prin organizarea de excursii pentru grupuri restrânse sau mari de persoane.

Andreea Sîrbu, Şef de Departament la „Romfour”, a anunţat noi premii – două bilete, dus-întors, pentru orice destinaţie îşi doresc cei care vor câştiga!

În urma extragerii făcute de realizatorii de programe Viva FM, Mădălina Panaite şi Maria Goian vor primi biletele oferite de „Romfour”!

 

„Destine Broker” vă pune la dispoziţie o gamă completă de produse financiare: toate tipurile de asigurări de viaţă, asigurări generale, pensii private şi credite.

„Destine Broker” este la ora actuală unul dintre cei mai puternici brokeri din România, ocupând o poziţie de top în clasamente înregistrând o cifră de afaceri de peste 40 milioane de euro.

Directorul reprezentanţei „Destine Broker”, Ștefan Puntea, a anunţat că trei vizitatori al “Salonului Auto Bucovina”, care se vor prezenta la standul societăţii, de pe esplanada Casei de Cultură, şi vor spune parola “VIVA FM” vor câştiga cursuri gratuite de asigurări.

 

FIDO WASH & GO – spălătorie auto, cosmetică auto, vulcanizare, service auto, magazin piese auto, climă service, stand direcție /frânare – este prezent la „Salonul Auto Bucovina” 2016.

Iulia şi Călin au discutat cu Andrei Iacob, consilier piese auto al societăţii.

FIDO WASH & GO va așteaptă cu o mulțime de premii, pe esplanada Casei de Cultura Suceava!

Unul dintre voucherele FIDO WASH & GO a fost câştigat de Florin Helbet.

helbet

 

De peste 12 ani, Revlaco-Toyota Suceava comercializează şi repară vehicule Toyota în Suceava şi judeţele limitrofe, Botoşani şi Neamţ.

Centrul de vânzări şi service este unul construit conform standardelor Toyota şi este în localitatea Şcheia, la doar 3 km de Suceava.

Personalul calificat şi pregătit în spiritul Toyota este nerăbdător să împartă cunoştinţele şi entuziasmul cu dumneavoastră.

Despre ultimele oferte pregătite de Revlaco-Toyota Suceava a vorbit Răzvan Frăţianu, Director de Vânzări al societăţii.

 

 

SC EUROSPEED SRL a fost înfiinţată în anul 2000, forma juridică de constituire fiind Societate cu Răspundere Limitată.

Situată la în zona industrială Şcheia a oraşului Suceava, SC EUROSPEED SRL desfăşoară în prezent următorele activităţi:

– Comert autovehicule comerciale;
– Service pentru autovehicule comerciale;
– Comert piese si accesorii pentru autovehicule comerciale;
– Comert cu anvelope pentru toata gama de autovehicule;
– Inspectii tehnice periodice.

SC EUROSPEED SRL este reprezentant autorizat IVECO si TATRA.

La microfonul Radio Viva FM a fost Răzvan Ursu, director de vânzări al societăţii.

 

Societatea Fetcom S.R.L, a fost înfiinţată în anul 1993 şi şi-a propus să ofere servicii şi produse optime, care să corespundă exigenţelor dumneavoastră.

Principala preocupare a companiei Fetcom S.R.L este de a sprijini clienţii în găsirea celor mai optime soluţii în achiziţionarea produselor şi serviciilor.

Deschisă în anul 2006, Concesiunea CITROEN se află la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, la km. 2, şi aparţine de SC FETCOM SRL, societate cu capital social 100% privat.

Prin deschiderea Concesiunii CITROEN, firma comercializează întreaga gamă de autoturisme şi vehicule comerciale CITROEN.

Reprezentanta de vânzări Fetcom, Mihaela Bălan, a fost alături de Viva FM, la „Salonul Auto Bucovina 2016”, pe esplanada Casei de Cultură Suceava.

 

 

FIDO WASH & GO – spălătorie auto, cosmetică auto, vulcanizare, service auto, magazin piese auto, clima service, stand direcție /frânare – este prezent la „Salonul Auto Bucovina” 2016 şi  va așteaptă cu o mulțime de premii, pe esplanada Casei de Cultura Suceava!

 

Dacă vei completa, pe perioada Salonului Auto, la standul „Darex Auto”, un talon, poţi câştiga Marele Premiu (1 x weekend cu Renault Talisman), Premiul I (1 x weekend cu Dacia Duster), Premiul II (3 x pachet schimb ulei + filtru), Premiul III (5 x 10 verificări gratuite) şi multe alte premii instant în fiecare oră.

Luisa și Iulia au vorbit cu Florin Nistor, director de vânzări la “Darex Auto”.

 

“Auto Schunn” Suceava, centru autorizat de vânzări şi service “Mercedes-Benz”, vine permanent în întâmpinarea solicitărilor dumneavoastră cu oferte atractive dedicate fiabilităţii mijloacelor de transport, eficienţei economice şi mobilităţii flotei dumneavoastră auto.

Iulia și Călin au stat de vorbă cu Adrian Amarandei, reprezentantul “Auto Schunn” Suceava, la “salonul Auto Bucovina” 2016.

 

Situată în judetul Suceava, pe frumoasele plaiuri ale Bucovinei, firma SC AUTOMITRIC SRL este una dintre cele mai noi reprezentante ale Concernului “Volkswagen” în România.

Înfiinţată în anul 1991, iniţial ca un mic atelier de reparaţii auto, prin abnegaţie şi dăruire din partea fondatorilor ei, firma s-a dezvoltat an de an, ajungând în prezent sa fie cunoscută mult peste graniţele judeţului Suceava.

În prezent, principalele domenii de activitate constau în prestarea întregii game de servicii în domeniul de reparaţii auto, comercializarea de autoturisme noi, comercializarea de piese de schimb, consumabile şi accesorii auto, servicii de închiriere autoturisme.

Despre ofertele „Volkswagen”, într-o gamă cât mai largă, astfel încât clienții să aibă de unde alege, a vorbit, la Radio VIVA FM, directorul de marketing al firmei, Radu Ianovici.

 

A doua zi de “Salon Auto Bucovina”, pe Esplanada Casei de Cultură din Suceava.

Echipa Viva FM vă așteaptă cu premii surpriză!

 

 

Sfârșitul primei zile de emisie live, la “Salon Auto Bucovina” 2016!

Vă mulțumim!

Ne revedem/reauzim mâine, de la aceeași oră, în același loc!

 

Mercedes-Benz are o tradiţie de peste o sută douăzeci și cinci de ani şi deţine nenumărate inovaţii în domeniul mobilităţii.

Astăzi, se concentrează atenţia asupra automobilelor de pasageri ca referinţă de calitate, excepţionalelor vehicule comerciale şi asupra serviciilor remarcabile care aduc valoare în beneficiul clienţilor noştri.

Eforturile pentru atingerea acestor obiective sunt îndrumate de standardele etice foarte ridicate, preocuparea pentru mediul înconjurător şi valorile fundamentale ale companiei: pasiune, respect, integritate şi disciplină.

Alida Gabriela Vodă, Director Vânzari la “Restaco” Suceava, Centru Autorizat de Vânzări Auto Rulate și Service Mercedes-Benz, a vorbit la VIVA FM despre ofertele prezentate la “Salonul Auto Bucovina.”

 

FIDO WASH & GO – spălătorie auto, cosmetică auto, vulcanizare, service auto, magazin piese auto, clima service, stand direcție /frânare – este prezent la “Salonul Auto Bucovina” 2016 şi  va așteaptă cu o mulțime de premii, pe esplanada Casei de Cultura Suceava!

Un voucher FIDO WASH & GO a fost câştigat de Valentin Ianuș.

 

Designul BMW îţi arată dintr-o singură privire ce poţi descoperi la un automobil BMW: dinamică, bucurie şi pasiune.

De-a lungul deceniilor, o varietate de trăsături remarcabile ale designului au influenţat stilul artistic al BMW.

Vei regăsi toate acestea în fiecare automobil BMW construit astăzi. Interpretate într-un mod aparte.

Ioan Ancuța, consultant vânzări la “Trado Motors” Iași, dealer auto BMW, a vorbit, la Radio VIVA FM, despre ofertele firmei pe care o reprezintă.

 

Societatea “Romfour” oferă servicii complete pe linie de transport internațional.

Operează curse în 16 țări europene, direct la adresă: Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia, Suedia.

Paleta serviciilor cu caracter internațional include transportul de persoane, colete și auto vehicule pe platformă.

În portofoliul “Romfour” sunt incluse și servicii auxiliare precum vânzarea de bilete de avion din agențiile companiei sau închirierea de autocare și microbuze pentru deplasări în țară.

De asemenea, operează și în sectorul transportului de turiști prin organizarea de excursii pentru grupuri restrânse sau mari de persoane.

Despre toate acestea, a vorbit Alex Covaşă, reprezentant al “Romfour”.

 

“Destine Broker” vă pune la dispoziţie o gamă completă de produse financiare: toate tipurile de asigurări de viaţă, asigurări generale, pensii private şi credite.

“Destine Broker” este la ora actuală unul dintre cei mai puternici brokeri din România, ocupând o poziţie de top în clasamente înregistrând o cifră de afaceri de peste 40 milioane de euro.

Directorul reprezentanţei “Destine Broker”, Ștefan Puntea, a vorbit cu Iulia și Călin.

 

Şcoala de şoferi amatori şi profesionişti “SIGUR LA VOLAN” activează cu profesionalism, seriozitate şi succes în domeniul şcolarizării cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere, încă din anul 1998.

Cu şcoala de şoferi “Sigur la volan” Suceava, obţinerea permisului de conducere nu mai este un vis frumos, ci o realitate.

La microfonul Viva FM, alături de Iulia şi Luisa, a fost Teresa Niculină, reprezentantă a Şcolii de şoferi “SIGUR LA VOLAN”!

 

Societatea Fetcom S.R.L, a fost înfiinţată în anul 1993 şi şi-a propus să ofere servicii şi produse optime, care să corespundă exigenţelor dumneavoastră.

Principala preocupare a companiei Fetcom S.R.L este de a sprijini clienţii în găsirea celor mai optime soluţii în achiziţionarea produselor şi serviciilor.

Deschisă în anul 2006, Concesiunea CITROEN se află la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, la km. 2, şi aparţine de SC FETCOM SRL, societate cu capital social 100% privat.

Prin deschiderea Concesiunii CITROEN, firma comercializează întreaga gamă de autoturisme şi vehicule comerciale CITROEN.

Reprezentanta de vânzări Fetcom, Mihaela Bălan, a fost alături de Iulia şi Ada, la “Salonul Auto Bucovina 2016”, pe esplanada Casei de Cultură Suceava.

 

Marca “Toyota” este recunoscută pe plan mondial pentru modelele ce îmbină în mod armonios calitatea superioară, inovaţia, fiabilitatea şi confortul cu siguranţa pasagerilor şi protecţia mediului.

Firma “Revlaco Motors” a fost înfiinţată în noiembrie 2003, ca reprezentant al mărcii “Toyota” în Suceava şi partener al “Toyota România”.

La “Salonul Auto Bucovina”, realizatorii de programe Viva FM au vorbit cu directorul de vânzări al firmei Revlaco Motors – Toyota Suceava, Răzvan Frăţianu, totodata pilot şi campion naţional la drift!

 

Până duminică seara, se desfășoară pe esplanada Casei Culturii Suceava, cea de-a 13-a ediție a “Salonului Auto Bucovina”, organizat de Camera de Comerț și Industrie, în parteneriat cu Primăria Suceava.

Amatorii de mașini au multe puncte de atracție, un loc aparte fiind reprezentat de gama Renault – Nissan, despre care ne vorbește șeful de vânzări al firmei “Darex Auto”, Florin Nistor.

Dacă vei completa, pe perioada Salonului Auto, la standul “Darex Auto”, un talon, poţi câştiga Marele Premiu (1 x weekend cu Renault Talisman), Premiul I (1 x weekend cu Dacia Duster), Premiul II (3 x pachet schimb ulei + filtru), Premiul III (5 x 10 verificări gratuite) şi multe alte premii instant în fiecare oră.

 

Amatorii de mașini nu trebuie să rateze, la acest final de săptămână, “Salonul Auto Bucovina”, care se desfășoară în centrul Sucevei, în fața Casei Culturii.

Vei găsi acolo și oferta “Mercedes-Benz”, un brand care nu mai are nevoie de prezentare.

Reprezentantul de vânzări al firmei “Auto Schunn” (dealer autorizat al producătorului german), Adrian Amarandei, ne spune mai multe:

 

De la niciun salon auto serios nu pot lipsi ofertele “Volkswagen”, într-o gamă cât mai largă, astfel încât clienții să aibă de unde alege.

Evident, “Salonul Auto Bucovina” aliniază aproape toată gama acestui producător, după cum a precizat, la Radio VIVA FM, directorul de marketing al firmei, Radu Ianovici.

Atenție, e vorba și de mașini electrice!

 

Cea de-a 13-a ediţie a “Salonului Auto Bucovina” a început!

Radio Viva Fm transmite live, pe frecvenţele din Suceava, Botoşani, Fălticeni şi Rădăuţi!

La microfonul Viva FM a fost Lucian Gheorghiu, preşedintele executiv al Camerei de Comerț si Industrie Suceava, cea care, în parteneriat cu Primăria Suceava, organizează evenimentul!

Câteva cuvinte a spus, pentru ascultătorii noştri, şi prefectul judeţului, Constantin Harasim!

Avem toate ingredientele unei după-amiezi reuşite, aşa că rămâneţi cu Viva FM!

 

Mai este puţin şi se deschide oficial “Salonul Auto Bucovina” 2016! Realizatorii de programe Viva FM sunt deja acolo şi se pregătesc să transmită live, de la ora 13!

Fii și tu prezent pe esplanada Casei de Cultură, astăzi și mâine, completează talonul oferit de echpa Viva FM şi poţi câştiga două weekend–uri la munte, oferite de Hotelul „Belvedere” din Vatra Dornei!

Noi te ţinem la curent, pe site-ul www.vivafm.ro şi pe Facebook VIVA FM Suceava, cu toate evenimentele de la “Salonul Auto Bucovina” 2016!

 

Vă invităm să aflați noutățile din lumea auto, la “Salonul Auto Bucovina”, în perioada 17 – 19 iunie, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava.

Radio VIVA FM vă prezintă cei mai renumiți dealeri auto din Moldova.

Realizatorii de programe Viva se aliniază la grila de start, pe 17 și 18 iunie, începând cu ora 13,  pe esplanada Casei de Cultură, cu un program live plin de surprize.

Două weekend–uri la munte, oferite de Hotelul “Belvedere” din Vatra Dornei. Fii și tu prezent pe esplanada Casei de Cultură, vineri și sâmbătă, şi completează talonul oferit de realizatorii de programe Viva Fm. Sâmbătă, 18 iunie, aceștia vor extrage cele două taloane câștigătoare. Două weekend-uri, două taloane! Programul live va fi transmis pe frecvențele Viva Fm din Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Botoșani.

Pe perioada salonului, timp de trei zile, peste 100 de modele, multe în premieră, ale celor peste 20 mărci auto vor putea fi admirate și testate în cadrul evenimentului organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava.

Manifestarea este specializată în autoturisme, autoturisme de teren, vehicule utilitare ușoare, piese și accesorii auto; servicii financiare și asigurări.

Vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test și vizitatorii se vor putea bucura de oferte promoționale oferite la achiziționarea de mașini noi sau rulate și de oferte financiare pentru leasing sau asigurări auto.

Expoziția auto va putea fi vizitată între orele 10-18.

Vă prezentăm programul evenimentelor:

Vineri, 17 iunie 2016
13:00 – 18:00 Emisiune live realizată de VIVA FM cu intervenții ale dealerilor participanți și momente artistice oferite de sponsorii evenimentului

Sâmbătă, 18 iunie 2016
10:00 Deschiderea expoziţiei
10:30 – 14:30 Sesiune Drive Test
13:00 – 18:00 Emisiune live realizată de VIVA FM cu intervenții ale dealerilor participanți și momente artistice oferite de sponsorii evenimentului

Duminică, 19 iunie 2016
10:00 Deschiderea expoziţiei
10:30 – 17:30 Prezentare mașini și Drive Test
18:00 Închiderea expoziţiei

“Salonul Auto Bucovina” 2016 este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava.

Partener media principal: Radio VIVA FM!

comments

comments




Leave a Reply

avatar