full screen background image

Primarul comunei Jilava, reţinut pentru luare de mită, spălare de bani şi fals în declaraţii

Adrian Mladin, primarul comunei Jilava, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, marţi seara, pentru luare de mită, spălare a banilor şi fals în declaraţii, informează, miercuri DNA printr-un comunicat de presă.

Potrivit unui comunicat, Adrian Mladin primar al comunei Jilava din judeţul Ilfov a fost reţinut pentru 24 de ore, “pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, spălare a banilor şi fals în declaraţii”.

În acelaşi dosar a fost reţinut şi Marian Constantin “administratorul unei societăţi comerciale, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită, spălare a banilor şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (79 de acte materiale)”.

Potrivit procurorilor “în luna aprilie 2010, inculpatul Mladin Adrian, care exercita funcţia de primar al comunei Jilava, judeţul Ilfov, s-a înţeles cu inculpatul Constantin Marian şi cu o altă persoană, ca aceştia din urmă să înfiinţeze o societate comercială în scopul de a obţine contracte publice de la primăria comunei Jilava”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar