full screen background image

Accident cu 4 răniţi, provocat de un tânăr din Vicovu de Sus care conducea fără permis şi a fugit de la locul faptei

Marţi, la ora 17.00, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus, într-o curbă la dreapta, fără vizibilitate, un tânăr, de 26 de ani, din localitate, a încercat depăşirea unei căruţe.

În acel moment, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie, de 41 de ani, din localitate.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a unui bărbat, de 37 de ani, localnic, pasager în autoturismul condus de aceasta, vătămarea corporală gravă a unei femei, de 32 de ani, localnică, şi ușoară a altei femei, de 34 de ani, din municipiul Rădăuți, pasagere în autoturismul condus de tânărul de 26 de ani.

După producerea accidentului, conducătorul auto de 26 de ani, care a suferit leziuni ușoare, a plecat de la faţa locului, fiind identificat ulterior de polițiști și testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Conducătoarea auto de 41 de ani nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, celor doi conducători auto li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 26 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus de un localnic, de 39 de ani, care știa faptul că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar