full screen background image

Ordonanța privind salariile bugetarilor aduce creșteri de sub 10 lei pe lună

Ordonanţa Guvernului privind salariile bugetarilor a fost publicată în Monitorul oficial. Ordonanța, catalogată drept inutilă de către sindicaliști, aduce altor peste o sută de mii de români mai puțin de 10 lei pe lună în plus la salariu, arată B1 TV.

Declaraţii halucinante vin între timp chiar din partea ministrului Muncii. Nu Guvernul trebuie să găsească soluţia magică pentru a rezolva problemele educaţiei şi a lipsei locurilor de muncă, susţine Dragoş Pîslaru.

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a declarat, joi, că “nu Guvernul trebuie să găsească soluţia magică pentru a rezolva problemele educaţiei şi a lipsei locurilor de muncă”.

“Nu trebuie să găsească Guvernul soluţia magică pentru a rezolva problemele educaţiei şi a lipsei locurilor de muncă. Dacă vom găsi acea doză de optimism, de solidaritate cu ce fac alţii, s-ar putea să mişcăm lucrurile. Esenţial nu este să ai o majoritate de profesori care să fie mai bine pregătiţi, nu este să ai o majoritate statistică de elevi mai bine pregătiţi, ci o minoritate care să aibă un efect viral. E nevoie de oameni care vin în administraţia publică pentru că simt nevoia să dea ceva inapoi, care vor să profesionalizeze modul în care ne tratăm categoriile vulnerabile, cu preocupare pentru oameni în locul instituţiilor. Abia atunci vom progresa ca ţară şi vom avea o ocupaţie a locurilor de muncă”, a declarat Pîslaru.

comments

comments




Leave a Reply

avatar