full screen background image

Ghid pentru cei care merg la meciurile Campionatului European de fotbal

Cei care merg pe stadioane la meciurile Campionatului European de Fotbal trebuie să prezinte obligatoriu un act de identitate cu fotografie şi vor trece prin trei filtre succesive, anunţă MAI care a publicat ghidul pentru participanţii la competiţie.

Printr-un comunicat de presă, Ministerul Afacerilor Interne(MAI) anunţă că împreună cu Ministerul Afacerilor Externe(MAE) şi Federaţia Română de Fotbal(FRF) a elaborate Ghidul pentru Campionatul European de Fotbal 2016, ce conţine reguli pentru suporterii români care vor merge la meciurile din Franţa.

Ghidul, ce poate fi consultat pe site-ul MAI, arată că suporterii care vor dori să intre pe stadioane trebuie să aibă obligatoriu la ei, printre altele, un document de identitate cu fotografie ( paşaport, carte de identitate, permis de conducere).

“Accesul în stadion se va face individual, inclusive pentru copii de orice vârstă, pe baza unui tichet valid sau pe baza unei acreditări emise de organizator. Refuzul posesorului biletului/acreditării de a se verifica documentul de acces de către personalul de ordine poate duce la interzicerea accesului în stadion al persoanei în cauză. Posesorul de bilet care are vârstă mai mică de 16 ani va putea intra în stadion doar însoţit de un adult, acesta din urmă fiind responsabil de comportamentul în stadion al tânărului”, se notează în ghid.

comments

comments




Leave a Reply

avatar