full screen background image

Cel puțin 22 de morți și 70 de răniți în două atentate cu vehicule-capcană la Bagdad

Cel puțin 22 de persoane au murit și 70 au fost rănite în două atentate separate comise joi în capitala irakiană, Bagdad, pe o stradă comercială din estul orașului și la un punct de control al armatei, transmite Reuters, citând surse din cadrul poliției.

Un autovehicul-capcană încărcat cu explozivi a fost aruncat în aer pe o stradă comercială din cartierul estic al-Jadeeda (Noul Bagdad), omorând cel puțin 15 persoane și rănind peste 50, a indicat un ofițer de poliție.

Un alt atentat sinucigaș cu vehicul-capcană a vizat un punct de control al armatei din Taji, la periferia nordică a Bagdadului. Șapte militari au fost uciși și cel puțin 20 au fost răniți, a indicat aceeași sursă.

Atentatele de joi au survenit în timp ce forțele armatei irakiene încearcă să disloce luptătorii Statului Islamic din orașul Falluja, bastionul lor situat la vest de Bagdad.

ORA 10.24 Irak: Opt morți și cel puțin 30 de răniți într-un atentat cu autovehicul-capcană la Bagdad

Opt persoane au murit și cel puțin 30 au fost rănite într-un atentat cu autovehicul-capcană comis joi într-o zonă din estul capitalei irakiene, Bagdad, transmite Reuters, citând surse din cadrul poliției.

Explozia a avut loc pe o stradă comercială din cartierul al-Jadeeda.

Atentatul a survenit în timp ce forțele armatei irakiene încearcă să disloce luptătorii Statului Islamic din orașul Falluja, bastionul lor situat la vest de Bagdad.

AGERPRES

comments

comments




Leave a Reply

avatar