full screen background image

Panică în centrul Capitalei: Un bărbat a încercat să jefuiască o bancă folosind un pistol cu bile

UPDATE 10:45: Perimetrul băncii a fost izolat de către polițiștii criminaliști, iar aceștia iau amprente. De asemenea, a fost adus și un câine special antrenat pentru a-i lua urma bărbatului care a încercat să jefuiască banca.

Angajații băncii sunt audiați de către polițiști pentru a se stabili exact care este firul desfășurării evenimentelor. Se pare că suspectul era îmbrăcat cu haine de culoare închisă, a intrat în bancă și a amenințat angajații sucursalei cu un pistol, după care le-a cerut o sumă de bani. Totuși. aceștia au acționat butonul de panică, iar bărbatul a fugit de la fața locului.

O tentativă de jaf a avut loc la o bancă din centrul Capitalei, arată B1 TV. Mai exact, un bărbat neidentificat a intrat în sediul băncii localizat pe Nerva Traian, în sectorul 3 al Bucureștiului, având asupra sa un pistol cu bile.

Din primele informații, acesta nu a sustras nimic de la locul faptei, doar intrând și ieșind din clădire. Imaginile de pe camerele de supraveghere urmează să fie preluate de către poliție pentru a se stabili cine este bărbatul care a încercat să jefuiască banca.

comments

comments




Leave a Reply

avatar