full screen background image

Două drujbe, în valoare de 1.000 de lei, furate dintr-o gospodărie la Câmpulung

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată, luni, la ora 11.30, de un bărbat, de 43 de ani, localnic, despre faptul că, în ziua precedentă, persoane necunoscute i-au sustras bunuri dintr-o anexă a locuinței sale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 5 iunie, în intervalul orar 11.00-23.00, profitând de neglijența victimei, care nu și-a asigurat poarta de acces și ușa anexei, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras două motoferăstraie împrumutate de la doi localnici, prejudiciul fiind de circa 1.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţişti, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor şi anexelor. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar