full screen background image

Liberalul Dragoș Chitic, noul primar al municipiului Piatra Neamț

Candidatul liberal Dragoș Chitic este noul primar al municipiului Piatra Neamț, conform centralizării paralele a organizaţiei judeţene PNL.

„Mulţumesc pietrenilor pentru faptul că mi-au acordat un vot de încredere şi în cei patru ani nu îi voi dezamăgi. Am nevoie şi de o majoritate în Consiliul Local pentru a-mi susţine proiectele dar sunt convins că vom face o majoritate stabilă, care să fie de durată şi care să asigure funcţionalitatea Primăriei Piatra Neamţ. Ştim foarte clar ce avem de făcut, sunt proiecte concrete şi normalitatea pe care am instalat-o în Primăria Piatra Neamţ se va transforma, în următorii patru ani, în performanţă administrativă. Sunt convins că peste 4 ani, oraşul Piatra Neamţ va fi un oraş în care cetăţenii să se simtă bine, să crească nivelul de trai pentru fiecare dintre ei, un oraş modern, european, dezvoltat. Sunt convins că alături de mine vor fi oameni de calitate şi împreună cu echipa mea vom pune în practică proiectul Piatra Neamţ 2020”, a declarat Dragoş Chitic, conform Hotnews.

Potrivit numărătorii paralele a liberalilor, acesta a câştigat funcţia de primar cu 35 la sută dintre voturi. Pe poziţia secundă s-a clasat deputatul Liviu Harbuz, din partea PSD+UNPR, cu 27,5 la sută, în timp ce poziţia a treia este ocupată de deputatul Cătălin Drăguşanu, din partea ALDE, cu 14 la sută.

comments

comments




Leave a Reply

avatar