full screen background image

Bucureștiul, în roșu, culoarea PSD, după alegerile locale

Bucureştiul este în totalitate roşu, culoarea PSD, după alegeri. Gabriela Firea a obţinut procentajul de 45,5% la scrutin, fiind urmată de Nicuşor Dan, USB, cu 27, 5%, şi de liberalul Cătălin Predoiu, cu 11% din voturi. Robert Turcescu de la PMP a obţinut 6,3%, potrivit rezultatelor parţiale ale Biroului Electoral Central.

La Sectorul 1, candidatul PSD, Daniel Tudorache se află pe prima poziţie, după ce a devansat-o pe candidata USB, Clotilde Armand, potrivit datelor parţiale publicate de BEC.

La Sectorul 2, social-democratul Mihai Toader a câştigat cu 40%, în timp ce la sectorul 3, Robert Negoiţă a obţinut 64,4%, arată datele parţiale publicate de BEC..

La Sectorul 4, Daniel Băluţă de la PSD a obţinut 37,3%, la sectorul 5, Daniel Florea a câştigat cu 36,1%, iar la Sectorul 6, candidatul social-democrat Gabriel Mutu a câştigat cu 38,7%, conform datelor parţiale publicate de BEC.

Rezultatele finale parţiale mai arată că la alegerile locale au votat 48,4% dintre cei peste 18 milioane de români înscrişi pe listele electorale. Judeţul cu cea mai mare prezenţă a fost Giurgiu, unde au votat 63,2% dintre alegători, în timp ce în Capitală s-au prezentat la vot 33,3% dintre alegători.

comments

comments




Leave a Reply

avatar