full screen background image

Aproape 900 de poliţişti au fost angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral

Poliţia Română a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor locale.

Aproape 900 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au fost angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral.

Obiectivele urmărite de oamenii legii în cadrul acestori misiuni au fost paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.

Peste 550 de poliţişti s-au aflat în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă.

De asemenea, dintre cele 555 secţii de votare constituite la nivelul judeţului Suceava, polițiștii au asigurat măsuri de pază şi protecţie la 266 de secţii.
Lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava au asigurat măsuri de pază şi protecţie la 134 de secţii, lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava la 114 secţii, iar poliţiştii de frontieră la 41 de secţii de votare.

Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, au acţionat, conform competenţelor, 62 de poliţişti, constituiţi în 26 de echipe operative.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza