full screen background image

Cetățenii UE vor putea să își înregistreze rezidența și în ziua votării

Activitatea de lucru cu publicul a Inspectoratului General pentru Imigrări va fi prelungită premergător și în ziua votării pentru alegerea autorităților administrației publice locale, din data de 5 iunie, pentru înregistrarea rezidenței cetățenilor Uniunii Europene.

Astfel, programul de lucru al structurilor pentru Imigrări, din întreaga țară, a fost prelungit, sâmbătă, 4 iunie, între orele 8.00 şi 16.00, şi duminică, 5 iunie, între orele 07.00 şi 21.00, pentru a răspunde cererilor de înregistrare a rezidenței, eliberarea unor adeverințe, precum și pentru alte solicitări conexe procesului electoral.

Cetățenii Uniunii Europene care doresc eliberarea certificatelor de înregistrare a rezidenței trebuie să prezinte o cerere scrisă, însoţită de documentele justificative în funcție de scopul șederii pe teritoriul României.

Costul eliberării certificatului de înregistrare este de 2 lei şi se va achita la unităţile CEC Bank în contul bugetului local nr. 21340202 sau se poate prezenta și un timbru fiscal de aceeași valoare.

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI din Suceava este situat pe B-dul 1 Mai, nr. 7 – 9, telefon 0230/203395.

comments

comments




Leave a Reply

avatar