full screen background image

Consiliul Local Rădăuți se va întruni joi, în ultima ședință din acest mandat

Consiliul Local Rădăuți se va întruni joi, 2 iunie, în ultima ședință din mandatul de șapte luni pe care l-a avut.

Ordinea de zi cuprinde șapte puncte.

Consilierii vor avea în față, printre altele, un proiect de hotărâre privind modificarea organigramei statelor de funcții pentru aparatul propriu de specialitate al primarului municipiului Rădăuți, sectoarelor din subordinea Primăriei, Aparatului permanent de lucru al Consiliului Local, instituțiilor și serviciilor publice subordonate acestuia.

Un alt proiect de hotărâre este cu privire la aprobarea criteriilor, procedurilor și atribuțiilor specifice ocupării funcției de administrator public al Primăriei și a modelului contractului, proiecte discutate și în ședința din data de 23 mai, dar amânate pentru 2 iunie în vederea luării unor decizii.

Se va discuta și rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli pentru anul 2016, dar și aprobarea actului adițional nr. 1/ 2016 la contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a municipiului Rădăuți.

La capitolul „Diverse”, consilierii locali vor discuta două adrese venite de la rădăuțeni pentru soluționarea unor probleme.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar