full screen background image

General maior în rezervă, Nicolae Chiaptanaru, în “Cartea de onoare a valorilor bucovinene”

Încă un nume în “Cartea de onoare a valorilor bucovinene”.

În cadrul şedinţei Colegiului Prefectural de astăzi, prefectul Constantin Harasim i-a acordat “Diploma valorilor bucovinene” președintelui filialei județene a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, general maior în rezervă, Nicolae Chiaptanaru.

Prefectul Harasim a declarat, la acordarea distincției, că îi acordă acest premiu pentru munca depusă în serviciul cetăţenilor.

La rândul său, Nicolae Chiaptanaru a declarat că se simte onorat că a primit acestă distincție și că este mulțumit că instituțiile statului nu l-au uitat.

“Cartea de onoare a valorilor bucovinene” este o carte în care vor fi trecuţi toţi sucevenii cu rezultate deosebite în domeniile în care activează, persoane ale căror merite sunt recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

În Cartea de Onoare figurează, printre alţii, rectorul USV, Valentin Popa, şeful ISU, Ioan Burlui, preşedinta Federaţiei Patronale IMM Suceava, Liliana Agiorghicesei, şi preşedintele Asociaţiei Veteranilor de Război, generalul de brigadă în rezervă, Zaharie Cojocaru, starețul Mănăstirii Bogdana Rădăuți, Iustin Dragomir, dar și șeful Centrului Militar Județean Suceava, colonelul Mugurel Anton precum și fostul șef al serviciului de ambulanţă al judeţului Suceava, Daniel Martiniuc.

comments

comments




Leave a Reply

avatar