full screen background image

Tânăr prins la Vicovu de Sus cu 4.000 de pachete de ţigări de contrabandă

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Vicovu de Sus au declanșat ieri, 23 mai, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 20.00, lucrătorii de frontieră au observat o persoană care se deplasa de la frontiera de stat către interior (pe direcția localității Vicovu de Sus), transportând colete voluminoase.

În momentul în care persoana a observat patrula poliției de frontieră a abandonat coletele şi a încercat să fugă, însă a fost imediat reținută și identificată ca fiind cetățeanul român Adrian I., în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În zonă au fost descoperite mai multe colete care conțineau cantitatea de 3.990 de pachete cu țigări, marca Ashima Red, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar tânărul este cercetat de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă.

Cercetările se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pe numele lui Adrian I. fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

comments

comments




Leave a Reply

avatar