full screen background image

Consilierii lui Marian Andronache vor să construiască o creşă în cartierul Burdujeni

Este un lucru știut faptul că Suceava este orașul unui singur cămin de tip creșă, acest lucru fiind o problemă semnificativă pentru locuitorii cartierului Burdujeni.

Unul din consilierii locali propuși de Marian Andronache – candidatul PMP la funcția de primar al Municipiului Suceava, Angelica Pânzariu, explică cum vede echipa din care face parte rezolvarea acestei probleme: “În urma discuțiilor avute cu cetățenii, am identificat că una din problemele orașului este cea a unei construcții unui cămin de tip creșă în cartierul Burdujeni. În acest moment, Suceava beneficează de un singur serviciu de acest gen, acesta fiind situat în centrul Sucevei. Vă închipuiți ce reprezintă asta pentru cetățenii cartierului Burdujeni, traversarea orașului de două ori pe zi pentru dreptul la educație a copiilor lor. Ținând cont de faptul că în cartier sunt 10.720 de apartamente și 870 de garsoniere ocupate în proporție de 40% de familii tinere cu copii cu vârste între 1 și 7 ani, putem spune că este deosebit de necesară în această zonă construcția unei creșe care ar putea ușura și liniști viața cetățenilor și copiilor acestui cartier”.

Angelica Pânzariu, întreprinzător privat, candidat la Consiliul Local Suceava, a mai precizat că acest proiect a luat naștere din preocuparea față de problemele cetățenilor din Burdujeni, care sunt nedreptățiți din acest punct de vedere: „Pentru că nouă ne pasă, ne dorim să materializăm acest proiect și să îl facem să evolueze din stadiul de promisiune. Dorim să ușurăm viața burdujenenilor și să contribuim cât putem de mult la educația oamenilor de mâine”.

angelica panzaru

comments

comments




Leave a Reply

avatar