full screen background image

Un conductor electric defect a provocat un incendiu la o gospodărie din Valea Moldovei

Militarii Gărzii de Intervenţie Gura Humorului şi ai Detaşamentelor de Pompieri Câmpulung Moldovenesc şi Suceava au intervenit, duminică, cu patru autospeciale, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui B.A., din comuna Valea Moldovei.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare a flăcărilor la casa de locuit.

Incendiul a fost anunţat la ora 16:37 şi lichidat la ora 21:20.

Au ars astereala adăpostului de animale pe o suprafaţă de 90 de metri pătraţi, astereala bucătăriei de vară pe 35 de metri pătraţi, o anexă din lemn pe 15 metri pătraţi, o tonă de fân şi circa 5 metri cubi lemn de foc.

S-au degradat pereţii adăpostului de animale şi ai bucătăriei, un atelaj hipo, 2 motoare trifazice, un flex, o moară de cereale şi 2 tone de furaje.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii militari au salvat casa de locuit, bucătăria de vară, o magazie de furaje şi un fânar.

comments

comments




Leave a Reply

avatar