full screen background image

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Rădăuți

Consiliul Local Rădăuți se va întruni luni, 23 mai, în ultima ședință din mandatul de șapte luni pe care l-a avut.

Ordinea de zi cuprinde unsprezece puncte, care se referă la proiectele care mai pot fi realizate până la alegerile din 5 iunie.

Consilierii vor avea în față, printre altele, un proiect de hotărâre privind modificarea organigramei statelor de funcții pentru aparatul propriu de specialitate al primarului municipiului Rădăuți, sectoarelor din subordinea Primăriei, Aparatului permanent de lucru al Consiliului Local, instituțiilor și serviciilor publice subordonate acestuia.

Un alt proiect de hotărâre este cu privire la aprobarea criteriilor, procedurilor și atribuțiilor specifice ocupării funcției de administrator public al Primăriei și a modelului contractului.

Tot în ședința de luni se va discuta și despre atribuirea, în folosință gratuită pe perioada construcției, a unui teren de 500 mp, aparținând domeniului public al municipiului, din strada Frâncei fără număr, către Direcția de Asistență Socială din subordinea Primăriei, în vederea edificări unui sediu propriu.

Chiriașii care au efectuat reparații ce intrau în obligația proprietarului la imobilele proprietate de stat, vor beneficia de compensarea plății chiriei în urma votului de luni al consilierilor.

Se va discuta și rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli pentru anul 2016, dar și condițiile și criteriile de ierarhizare în baza cărora se vor repartiza locuințele sociale din fondul de locuințe al municipiului Rădăuți, în anul 2016.

La capitolul “Diverse”, consilierii locali vor discuta unsprezece adrese venite de la rădăuțeni pentru soluționarea unor probleme.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar