full screen background image

Dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului

Duminică, la ora 07.10, un echipaj de poliție a oprit pentru control, pe DN 17, pe raza comunei Şcheia, autoturismul condus de un bărbat, de 51 de ani, din  Ungaria.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat  probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 20.40, în timp ce conducea autoturismul pe DC 55, din comuna Zvoriștea, un localnic, a fost tamponat ușor de autoturismul condus de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Dărmănești, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, nu a păstrat o distanță regulamentară între benzile de mers.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru localnic și de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 36 de ani, căruia, la spital, i s-a recoltat o probă biologică în vederea stabiliri alcoolemiei, acesta refuzând prelevarea celei de-a doua probe.

La ora 22.35, un echipaj de poliție a oprit pentru control, pe raza comunei Putna, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un tânăr, de 24 de ani, din orașul Vicovu de Sus.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat  probe biologice ,în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 22.40, un echipaj de poliție a oprit pentru control, pe DJ 208B, pe raza comunei Dumbrăveni, autoutilitara cu număr de înmatriculare provizoriu, condusă de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Siminicea.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 22.57, un echipaj de poliție a oprit pentru control, pe str. Mănăstirea Humorului, din orașul Gura Humorului, autoturismul condus de un bărbat, de 39 de ani, din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar