full screen background image

Bărbat din Şcheia reţinut de poliţişti pentru comiterea mai multor furturi

În cursul dimineţii de duminică, la ora 09.30, pe str. Republicii, din municipiul Vatra Dornei, polițiștii au identificat un bărbat, de 32 de ani din comuna Șcheia, suspect pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt.

Faţă de bărbat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a emis, la 21 mai, mandat de aducere.

Asupra suspectului, cazat la o pensiune, împreună cu un bărbat din municipiul Fălticeni, polițiștii au identificat o geantă de voiaj cu bunuri și articole de îmbrăcăminte, iar asupra persoanei la care era cazat, mai multe cărți religioase, suma de 200 de euro și un telefon mobil.

Cu ocazia audierii, suspectul a recunoscut săvârșirea furtului comis asupra unui bărbat din comuna Șcheia, ocazie cu care, a predat polițiștilor bijuterii și un telefon mobil, bunuri ce au fost sustrase din locuința persoanei vătămate.

De asemenea, acesta a recunoscut faptul că, în cursul lunii mai 2015, împreună cu un tânăr, de 23 ani, din comuna Șcheia, a sustras mai multe scule electrice din atelierul unei societăţi comerciale din localitate, bunuri găsite de polițiști în urma percheziției domiciliare din 21 mai 2016.

În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 32 de ani, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, luni, să fie prezentat Judecătoriei Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar