full screen background image

Workshop de public speaking susținut de Răzvan Curcubătă, la Hotel Gerald`s Rădăuți

“Creierul uman începe să funcționeze în momentul în care te-ai născut și nu se oprește niciodată decât atunci când te ridici să vorbești în public” – George Jessel.

Toastmasters Rădăuţi organizează un workshop interactiv, incitant, experiențial pentru cei care doresc să descopere secretele vorbitului în public, pe care le vor putea aplica imediat în fața publicului.

Luând parte la cele patru ore de workshop, participanții se vor bucura de o serie de beneficii: vor învăța să strângă material pentru discurs, să creeze o structură puternică, să își controleze emoțiile în fața publicului, să se adapteze și să trezească interesul audienței, vor învăța cum să adauge emoție discursului livrat, cum să ofere conținut de impact, dar și multe alte secrete ale vorbitului liber.

Acest curs se adresează oamenilor de afaceri sau managerilor care susțin prezentări în fața partenerilor, a echipei, a clienților.

Se adresează și reprezentanților de vânzări sau celor ce se ocupă de marketing, trainerilor, cadrelor didactice, celor care reprezintă o asociație sau o echipă.
Pot să urmeze aceste cursuri și cei care au idei și vor să le prezinte și altora, care vor să fie convingători și să se distingă în fața unui grup de prieteni pentru a se lansa în carieră sau pentru a promova.

Workshop-ul va fi susținut de Răzvan Curcubătă, expert vorbitor în public, trainer Emotion Training, practician în Programare Neurolingvistică, pasionat de dezvoltare personală.

Răzvan Curcubătă a pus la punct programe de evoluție personală și emoțională, concretizate în sute de ore de workshopuri și seminarii.

Are o experiență practică de sute de ore de training livrate pentru adulți, tineri și copii, este directorul Ariei H2 Toastmasters și coordonator evaluatori speakeri Business Days.

Programul de participare este zilnic între orele 17:00 – 21:00.

INVESTIȚIA pentru participarea la curs este:
• 80 lei (până la ora de început a evenimentului);
De asemenea, poţi beneficia de oferta de grup:
• 3+1 (3 participanți plătitori, al patrulea intră gratuit.)

Alege să evoluezi, alege să fii cel mai bun!

Pe 19 mai, la ora 17, la Hotel Gerald`s Rădăuți va fi un workshop de public speaking susținut de Răzvan Curcubătă, cu titlul “Vorbește cu impact garantat”.

Cei interesați se pot înscrie sunând la numărul de telefon 0755.264.363.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

curcu

comments

comments




Leave a Reply

avatar