full screen background image

Shopping City Suceava invită sucevenii la ”Sport weekend” și îi premiază cu 500 de premii instant

În perioada 20-22 mai 2016, Shopping City Suceava îndeamnă sucevenii la mișcare și  îi răsplătește cu 500 de premii instant, constând într-o varietate de articole  sportive: skateboard-uri Carrefour, trotinete, bidoane de apă, mingi de fotbal,  palete de badminton Decathlon, vouchere de 30 lei și vouchere de 50 lei oferite de  Shopping City Suceava, dar și marele premiu, o bicicletă Decathlon pentru adulți.

Pentru a participa la campanie, clienţii sunt invitați să facă cumpărături de
minimum 150 lei pe un singur bon de casă sau pe bonuri cumulate, din magazinele  aflate în incinta Shopping City Suceava şi să se prezintă la Info Point-ul special  amenajat în fața magazinului Pepco pentru a extrage talonul răzuibil câștigător.

De asemenea, sâmbătă și duminică, Shopping City Suceava în colaborare cu Asociația  Clubul Sportiv Phoenix Suceava și Decathlon Suceava organizează a doua ediție a  târgului de sport intitulat „Sport weekend”, eveniment care își propune să aducă în atenția publicului varietatea de ramuri sportive practicate în oraș și implicit să  promoveze un mod de viață sănătos și activ, bazat pe mișcare și activități  recreative atât pentru tineri, cât și pentru copii și adulți.

Timp de două zile, sucevenii vor avea ocazia de a cunoaște cluburile sportive,  sălile de fitness, școlile de dans sau asociațiile sportive din oraș care  promovează mișcarea și performanța. În plus, doritorii vor avea ocazia să se  înscrie și să devină membri activi ai oricăruia dintre cluburile prezente. Începând de la bascket, fotbal, handbal, touchball și până la fitness, tenis de masă, arte  marțiale, dansuri sportive și multe alte tipuri de sport, toate vor putea fi  descoperite de cei prezenți la târgul din incinta Shopping City Suceava. La  standurile participanților la târg, sucevenii au ocazia de a testa numeroase  produse din magazinul Decathlon.

Duminică, începând cu ora 13:00, sucevenii sunt invitați la un spectacol cu sesiuni demonstrative de zumba, kangoo jumps, fit ball, lupte, karate, dansuri, gimnastică  ritmică și alte tipuri de activități artistice și sportive, unde se vor putea  convinge de importanța și frumusețea integrării sportului în viața de zi cu zi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar