full screen background image

„Blues ConFusion Festival” continuă joi, în Parcul Central din Suceava

„Blues ConFusion Festival” este cel mai mare eveniment de blues din regiune, comparabil cu evenimente de top din Europa și America.

Mai mult decât un concert, festivalul este o manifestare a orașului și se desfășoară pe 3 scene distincte: scena principală pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, o scenă în parcul central al orașului, în zona Muzeului de Științe Naturale și la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava.

Pentru scenele din centru și de la universitate, accesul este gratuit.

Joi, 19 mai, între orele 17:00 – 22:00, în Parcul Central din Suceava, în zona Muzeului de Științele Naturii, vor susţine recitaluri, jam session sau meet & greet Ronove, Vali Răcila, Raul Kusak, Blues Core – Hanno Hoefer, Liviu Pop și Raul Kusak.

Vineri, 20 mai, pe Platoul Cetății de Scaun a Sucevei, accesul publicul va fi permis de la ora 18:00. De la ora 20:00 concertează The Story Tellers, de la ora 21:00 – Lee Hedley & Midnight Express şi de la ora 22:30 – Henrik Freischlader Trio.

În Restaurant Centrul Vechi, Special Guest Jam Session, Gold Pass Only

Sâmbătă, 21 mai, pe Platoul Cetății de Scaun a Sucevei, accesul publicul va fi permis de la ora 18:00. De la ora 20:00 concertează Tiny Legs Tim, de la ora 21:00 – Mike Godoroja & The Blue Spirit şi de la ora 22:30 – Josh Smith.

Restaurant Centrul Vechi, Jam Session – Blues ConFusion All Stars, Gold Pass Only.

comments

comments




Leave a Reply

avatar