full screen background image

400 de medici și cadre sanitare vor participa la “Zilele Medicale ale Sucevei”

Aproximativ 400 de medici și cadre sanitare vor participa, între 19 și 21 mai, la complexul Zamca, la cea de-a V-a ediție a “Zilelor Medicale ale Sucevei”.

Evenimentul se va bucura de prezența președintelui de onoare al Colegiului Medicilor din România – prof. univ. dr. VASILE ASTĂRĂSTOAE, care va conferenția pe tema Demnitatea medicului și pacientului în sistemul de sănătate.

Președintele Colegiului Medicilor Suceava, SORIN HÎNCU, a precizat că temele dezbătute vor fi patologia tumorală în practica medicală, urgențe medico-chirurgicale și varia.

Secretarul Colegiului Medicilor Suceava, IRINA BADRAJAN, a menționat că – prin prezența specialiștilor în domeniu – nivelul profesional al conferinței este la nivelul epocii actuale.

Ea a adăugat că sesiunile vor fi organizate în mod paralel, în afara conferințelor generale.

Manifestarea are loc sub egida Academiei de Științe Medicale, în organizarea Colegiului Medicilor Suceava, Universității de Medicină și Farmacie  Gr. T. Popa  Iași, Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala Suceava și Camerei Județene a Sindicatului Medicilor.

Vineri va susține o prelegere președintele de onoare al Colegiului Medicilor, prof. dr. VASILE ASTĂRĂSTOAE.

comments

comments




Leave a Reply

avatar