full screen background image

Lucia Ciurariu – Ruscior, candidata Partidul Republican din România la Primăria Rădăuţi, promite că va rezolva în regim de urgență problemele cetățenilor orașului

La Rădăuți era necesar un partid nou, proaspăt, neviciat, care să revigoreze viața politică rădăuțeană, și acesta este Partidul Republican din România.

Candidatul pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți din partea Partidului Republican din România este Lucia Ciurariu – Ruscior, care a afirmat, la VIVA FM, că va rezolva în regim de urgență problemele cetățenilor orașului, rămase nesoluționate din cauza stagnării activității administrației publice.

Vor fi reluate programele investiționale, existând fonduri neutilizate din anii 2014-2015.

Acești bani vor fi cheltuiți în folosul oamenilor din oraș, ca o reparație morală pe care o merită.

Lucia Ciurariu – Ruscior este susținută de 24 de consilieri care vin cu soluții viabile pentru toate problemele care există în Rădăuți și care vor fi soluționate începând cu data de 6 iunie, dacă va primi votul de încredere al cetățenilor municipiului.

Primul pe lista de consilieri este Tiberiu Maerean, cel care ar putea primi funcția de administrator public al municipiului Rădăuți.

Partidul Republican din România, organizația Rădăuți, are pe lista de priorități diminuarea impozitelor pentru cei care locuiesc în zone fără drumuri amenajate, fără trotuare, canalizare, precum și sprijinirea cetățenilor orașului care își vor executa în regie proprie băi-grupuri sanitare, taxele de autorizare pentru acestea din urmă fiind zero și proiectele, respectiv documentația cadastrală, vor fi gratuite.

Pentru cei care nu au în posesie și terenul unde se afla locuința lor, se vor atribui cca 10 mp, cu titlu gratuit, pentru construcția acestor grupuri sanitare.
Alte proiecte care se regăsesc în platforma-program a PRR, creionată de membrii echiperi rădăuțene, sunt colaborarea cu SC Servicii Comunale SA în vederea distribuirii agentului termic pe orizontală, care ar avea consecințe benefice pentru toți locuitorii de la bloc.

Reabilitarea spitalului vechi este o altă prioritate pentru candidatul Lucia Ciurariu – Ruscior, ca și devierea traficului greu sau construirea unei parcări supraetajate în centrul municipiului.

Construcția unor grădinițe și a unei creșe pentru copiii mici este unul dintre proiectele importante discutate la VIVA FM, dar și reabilitarea internatelor de la liceele rădăuțene.

Un amplu program de asistență socială pentru pensionarii din municipiu este pus la punct de echipa PRR Rădăuți care speră să câștige alegerile din data de 5 iunie.

Ordine, disciplină, legalitate și bunăstare sunt cuvintele cuprinse în sloganul electoral al PRR Rădăuți, și astfel speră să obțină majoritatea voturilor rădăuțenilor.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar