full screen background image

Crin Antonescu, audiat la DNA Ploieşti

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, în prezent senator, a ajuns la sediul DNA Ploieşti împreună cu soţia sa, surse judiciare declarând că este vorba despre cazul în care fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a depus mai multe denunţuri, transmite corespodentul MEDIAFAX.

“Sunt invitat în calitate de martor. Nu cunosc exact în ce dosar, presupun că e vorba de denunţurile mincinoase despre care aţi discutat la adresa mea”, a declarat Crin Antonescu la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a oferit, pe 16 martie, la DNA Ploieşti, informaţii în legătură cu dosarele instrumentate de procurorii de aici, avocatul ei declarând la acea vreme că “este vorba despre dosare care au legătură cu Romprest”.

Conform unor surse judiciare, printre cei împotriva cărora Alina Petre ar fi făcut denunţuri se numără şi Crin Antonescu, pe care fosta noră a lui Virgil Măgureanu l-ar acuza de fapte de corupţie, în legătură cu achiziţionarea unui apartament în Sectorul 1 al Capitalei, care ar fi fost cumpărat la un preţ subevaluat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar