full screen background image

O nouă șosea de ocolire a municipiului, un parc agro-industrial și locuri de muncă sunt planurile PSD pentru Suceava

O nouă șosea de ocolire a municipiului Suceava, un parc agro-industrial și locuri de muncă.

Acestea sunt planurile de dezvoltare a celor de la PSD Suceava.

Președintele formațiunii, Cătălin Nechifor, însoțit de candidații PSD la primăriile din Zona Metropolitană, a declarat, astăzi, că împreună un elaborat un plan strategic de dezvoltare a municipiului Suceava și a localităților învecinate.

Nechifor a mai spus că noua rută ocolitoare a municipiului va lega Suceava de Salcea, prin Ipotești, pe o structură de drumuri deja existente, nefiind nevoie decât de exproprierea unei suprafeţe de aproximativ un hectar.

Totodată, se are în vedere construirea unui pod peste râul Suceava, dar și amenajarea unui parc agro-industrial pe terenurile fostei Termica, parc ce va avea ieșire la noua rută ocolitoare.

Președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, ne spune mai multe despre drum și care ar fi costurile unor asemenea lucrări, dar și de unde vin banii

La rândul său, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Suceava, medicul Tiberius Brădățan, a declarat că în ultimii 4 ani nu s-au luat măsuri concrete pentru dezvoltarea Zonei Metropolitane.

Potrivit lui, amenajarea parcului agro-industrial cu platforme betonate, și cu toate utilitățile necesare ar creea un plus pentru municipiul Suceava în atragerea de investitori.

Și candidații PSD pentru funcțiile de primari din Zona Metropolitană a Sucevei consideră acest proiect unul fezabil, ce va aduce dezvoltare și ridicarea nivelului de trai.

harta

comments

comments




Leave a Reply

avatar