full screen background image

Percheziţii DNA la Primăria Sectorului 5

Procurorii DNA efectuează, vineri, percheziţii la Primăria Sectorului 5, potrivit unor surse judiciare, într-un dosar ce vizează infracţiuni de corupţie, printre care şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în 2016.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că vizat de dosar ar fi chiar Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, procurorii având suspiciuni privind falsificarea listelor electorale depuse pentru alegerile din 2016, la care Marian Vanghelie candidează pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 5. Aceleaşi surse susţin că sunt percheziţii în desfăşurare la Primăria Sectorului 5 şi la mai mulţi angajaţi ai primăriei.

Oficial, procurorii anticorupţie au transmis printr-un comunicat de presă că este vorba despre un dosar “ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, printre care şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în cursul anului 2016”.

Astfel, sunt în desfăşurare şase percheziţii, în Bucureşti şi Ilfov, două dintre acestea având loc la sediul Primăriei Sectorului 5.

comments

comments




Leave a Reply

avatar