full screen background image

“Carnavalul primăverii” pentru elevi din centre de plasament sucevene, la Shopping City Suceava

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate “EUROACTIV” Suceava și Societatea pentru Egalitate de Gen “SEG” Suceava, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Shopping City  Suceava, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Societatea de Caritate “Mila Creștină” Dolhasca, Asociația “Speranță, Șansă, Viitor” Mihoveni şi Asociaţia “Alecs Group” Suceava, organizează “Carnavalul primăverii”, pentru elevi din centre de plasament sucevene.

Manifestarea va avea loc sâmbătă, 7 mai, începând cu orele 15, la Shopping City  Suceava.

Premiile vor consta în sume oferite de Societatea de Caritate “Mila Creștină” și de Fundația Social-Culturală “Victoria Suceava”.

Toți copiii vor primi cadouri oferite de sponsorii evenimentului – Shopping City  Suceava, “Real” Hyper Magazine și “Rio Bucovina”.

Florăria “Iris” va sprijini gratuit cu flori pentru premiere.

Evenimentul va fi presărat cu momente prezentate de elevii cercurilor de dans și artă vestimentară de la Palatului Copiilor Suceava, momente de beat box și alte momente surpriză.

comments

comments




Leave a Reply

avatar