full screen background image

Aproape 400 de amenzi aplicate de poliţişti, în perioada Sărbătorilor Pascale

În vederea asigurării climatului de siguranţă publică, diminuării riscului rutier, precum şi pentru protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit, poliţiştii din cadrul I.P.J. Suceava au efectuat acţiuni şi controale în perioada 29 aprilie – 3 mai, pentru creşterea gradului de siguranţă pe perioada Sărbătorilor Pascale 2016.

Zilnic, peste 170 de poliţişti, au acţionat la nivelul judeţului, pe ca sucevenii să petreacă Sărbătorile Pascale în siguranţă.

În această perioadă, au acţionat zilnic 36 de poliţişti rutieri, cu 10 autospeciale radar, pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice.

Au fost aplicate 383 de sancţiuni contravenţionale, din care 311 la regimul rutier, 9 pentru nereguli de natură economică şi 55 la Legea 61/1990 republicată, privind ordinea şi liniştea publică.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 137.594 de lei.

De asemenea, au fost confiscate produse din carne, peşte dar şi alte produse în valoare totală de peste 47.000 lei.

Au fost reţinute 33 de permise de conducere şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, au făcut ca oamenii să se bucure în linişte de sărbătorile pascale, neînregistrându-se agresiuni stradale sau fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Aceste rezultate se datorează şi cetăţenilor, care au înţeles necesitatea adoptării unei conduite responsabile în această perioadă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar